KD služby

Vladimír David, Nábřeží 1342, 763 61 Napajedla, tel./fax: 577 944 507, mobil: 603 512 085, e-mail: strechy@zlinsko.com

KD služby

Pokrývačské práce

KD SLUŽBY provádějí veškeré pokrývačské práce na střechách všech typů, sklonů a konstrukčních provedení za použití tuzemských i zahraničních střešních krytin. O kvalitě provedení svědčí četné reference.

Kvalitní střecha s dlouhou životností

Posláním střechy je spolehlivá ochrana domu před nežádoucími vnějšími, zejména povětrnostními vlivy. Od střechy se očekává mimořádná odolnost, stabilita a schopnost čelit soustavné, intenzivní a dlouhodobé povětrnostní zátěži. Tyto vlastnosti střechy jsou podporovány především kvalitou a trvanlivostí zvoleného materiálu, ale také precizním zhotovením střešní konstrukce a kvalitou pokládky či montáže střešní krytiny.

Nabídka střešní krytiny

Volba druhu krytiny se odvíjí od parametrů konkrétní stavby a konkrétní střechy, variabilní nabídka druhů střešních krytin umožňuje respektovat požadavky každé zakázky. Firma KD SLUŽBY disponuje širokým sortimentem střešních krytin z tuzemské i zahraniční produkce. Používáme klasické betonové a pálené střešní tašky, montujeme cementové krytiny Cembrit, asfaltové šindele i plechové krytiny. Naši pokrývači ovládají pokládku i montáž všech nabízených druhů. Jsou proškoleni v potřebných řemeslných znalostech a dovednostech.

Volba strategie pokrývačských prací

Při opravách, rekonstrukcích a stavbách nových střech vycházíme z podmínek, které jsou určeny výchozím stavem objektu, charakterem zakázky a představami, možnostmi a přáním zákazníka. Na základě těchto požadavků a po dohodě se zákazníkem stanovíme technickou, finanční a časovou strategii realizace zakázky.
 

 

Novinky

Jsme registrováni v programu: Zelená úsporám.

Kontakt

Vladimír David
Komenského 1530, 763 61 Napajedla, Tel./fax: 577 944 507, Mobil: 603 512 085, e-mail: strechy@zlinsko.com

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies