KD služby

Vladimír David, Nábřeží 1342, 763 61 Napajedla, tel./fax: 577 944 507, mobil: 603 512 085, e-mail: strechy@zlinsko.com

KD služby

Izolace střech - hydroizolace

KD SLUŽBY provádějí izolatérské práce na rovných střechách s malým spádem a na všech plochách, které vyžadují ochranu před vlhkostí a jiným nežádoucím působením povětrnostních vlivů. Školení specialisté na hydroizolace používají odolné a praxí ověřené materiály a osvědčené pracovní postupy. O kvalitě provedení svědčí četné reference.
 

Izolace rovných střech, balkónů, teras a zahradních jezírek

Rovné střechy i plochy balkónů a teras jsou vystaveny většímu zatížení, než střechy a plochy s výraznějším spádem. Dešťová voda i sníh a mráz zde působí dlouhodoběji a intenzivněji - negativní meteorologické vlivy, ale i agrese UV záření a průmyslových exhalací a spadů se proto mohou snadněji prosadit. Rovné plochy s malým spádem jsou tedy více exponovány vnější zátěži, je ovšem možné je účinně a spolehlivě chránit.
Obdobné materiály se používájí i při budování zahradních jezírek.

Nové hydroizolace i opravy a rekonstrukce

Firma KD SLUŽBY disponuje hydroizolačními systémy a postupy, které po odborném provedení izolací spolehlivě zabezpečují nepropustnost, odolnost a dlouhou životnost instalovaného ochranného pláště. Podle technického charakteru zakázky, míry zatížení izolované plochy a s ohledem na požadavky zákazníka doporučíme po odborném posouzení výchozího stavu optimální realizační postup. Provádíme izolace pomocí asfaltových pásů i s použitím foliových (plastových) hydroizolačních systémů. Vedle instalace nových izolací nabízíme i opravy a rekonstrukce v libovolném rozsahu.

Odborné poradenství a hydroizolace na klíč

Ve spolupráci s Ateliérem stavebních izolací zabezpečujeme poradenský servis s důrazem na vysoce odborné, nezávislé a individuální posouzení každé jednotlivé zakázky. Pro každou střechu, pro každý balkón či terasu tak vzniká na míru navržený a provedený hydroizolační systém potřebných kvalit, žádaného vzhledu a užitných vlastností adekvátních účelu. U komplexních realizací na klíč provedeme i montáž zateplení či jakoukoli řemeslnou práci, která s realizačním záměrem zákazníka souvisí.
 

        

Novinky

Jsme registrováni v programu: Zelená úsporám.

Kontakt

Vladimír David
Komenského 1530, 763 61 Napajedla, Tel./fax: 577 944 507, Mobil: 603 512 085, e-mail: strechy@zlinsko.com

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies